چهار هزار تن ماهی در همدان تولید شد

علی دولو' روز چهارشنبه در گفت وگو با ایرنا با بیان اینکه سالانه حدود هفت هزار تن ماهی خوراکی در استان همدان تولید می شود گفت:در سالجاری تولید چهارهزارو 600 تن ماهی پیش بینی شده بود که از این میزان تاکنون، چهار هزار تن تولید شده و مابقی نیز تا پایان سال تولید می شود.

وی با بیان اینکه استان همدان رتبه دهم در زمینه تولید و پرورش ماهی خوراکی در کشور را دارد تصریح کرد: مکانیزه کردن واحد های پرورش ماهی یکی از اقدامات اساسی جهاد کشاورزی استان همدان است.

مدیر شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان همدان در ادامه سرانه مصرف ماهی در استان همدان را 6.5 کیلوگرم ذکر کرد و گفت:آموزش روش های طبخ ماهی یکی از اقدامات اساسی برای افزایش سرانه مصرف ماهی در استان همدان است.

دولو افزود:به این منظور در سالجاری دو هزار نفر روز کلاس های آموزش طبخ ماهی توسط سازمان جهادکشاوری استان برگزار شده است.

300 واحد پرورش ماهی در استان همدان فعال است که 40 واحد آن مربوط پرورش ماهیان زینتی است.


۱۳۹۳/۱۱/۱ بازگشتبازگشت