بیست و سومین واحد صنعتی پرواربندی گوساله در قروه به بهره برداری رسید

به گزارش ایرنا، خلیل فعله گری، رییس جهاد کشاورزی شهرستان قروه در مراسم افتتاح این طرح گفت: این واحد با ظرفیت تولید 34 تن گوشت قرمز در سال، زمینه اشتغالزایی چهار نفر را فراهم کرده است.

به گفته وی برای این پروژه اعتباری افزون بر سه میلیارد و 500 میلیون ریال توسط سرمایه گذار شخصی بدون استفاده از تسهیلات بانکی هزینه شده است.

فعله گری اظهار کرد: در شهرستان قروه 23 واحد صنعتی پرواربندی گوساله 50 راسی و بالاتر از 50 راسی و 73 واحد نیمه صنعتی پرواربندی گوساله با ظرفیت 20 تا 30 راسی وجود دارد.

رییس جهاد کشاورزی شهرستان قروه از اخذ رتبه ششم این شهرستان در بحث تولید گوشت قرمز در استان خبر داد و افزود: تولید سالانه بخش دامپروری در قروه 19 هزار و 500 تن است که دو هزار و 369 تن آن به گوشت قرمز اختصاص دارد.

وی به برنامه های جهاد کشاورزی در ایام دهه فجر اشاره کرد و افزود: در دهه فجر امسال 26 طرح آبیاری تحت فشار در سطح 87 هکتار از اراضی شهرستان قروه به بهره برداری رسید.

فعله گری اظهار کرد: برای این 26 طرح اعتباری در حدود شش میلیارد و 400 میلیون ریال هزینه شده است.

او گفت: از این مبلغ سه میلیارد و 400 میلیون ریال آن از طریق دولت و به صورت بلاعوض پرداخت شده است.

وی در پایان افزود: با اجرای این طرح ها در سطح شهرستان قروه زمینه تثبیت شغل برای 26 خانوار به صورت مستقیم فراهم شده است.


۱۳۹۳/۱۱/۲۰ بازگشتبازگشت